Trouwen op een landgoed in Brabant

Trouwen op een landgoed in Brabant
Kasteel Aldendriel is een van de mooiste trouwlocaties in Noord-Oost Brabant. De Middeleeuwse locatie bevindt zich op zo’n 20km van Nijmegen in het dorpje Mill.
Hier biedt het betoverende en rustige landgoed een idyllische, middeleeuwse omgeving voor een onvergetelijke huwelijksdag. Het spectaculaire kasteel biedt een grootse omgeving. De indrukwekkende binnenplaats geeft alles prijs.

U en uw huwelijksfeest kunnen genieten van exclusief gebruik van het kasteel voor een prachtige en privé bruiloft. Bovendien bieden de prachtige eigendommen op het glorieuze landgoed het bruidspaar en alle gasten een prachtige plek om tijdens de bruiloft voor te blijven.

Waarom Kasteel Aldendriel bijzonder geschikt is als trouwlocatie op een landgoed voor een huwelijksfeest?

Bij ons overheerst de romantiek van de vele kaarsen, haardvuur, de prachtige tuin en de omringende grachten. Kasteel Aldendriel is het ideale landgoed niet ver van Nijmegen.
Of het nu gaat om ceremonie, diner, receptie, feestavond of een combinatie van hiervoor genoemde, voor ieder onderdeel van de dag hebben wij een passende ruimte tot jullie beschikking.

Kasteel Aldendriel beschikt over een eigen keuken, van waaruit de diverse gerechten geserveerd worden. Hierbij uiteraard rekening houdend met jullie specifieke wensen.
Wij als de trouwlocatie op een landgoed in Brabant wensen jullie veel succes met de voorbereidingen van jullie huwelijksdag.