Huwelijksfeesten


Kasteel Aldendriel te Mill is het perfecte decor voor jullie huwelijksfeest. Graag laten wij jullie tijdens een persoonlijk gesprek zicht krijgen en de sfeer proeven die wij jullie kunnen bieden voor het vieren van jullie huwelijksfeest.

Waarom Kasteel Aldendriel bijzonder geschikt is voor een huwelijksfeest? Bij ons overheerst de romantiek van de vele kaarsen, haardvuur, de prachtige tuin en de omringende grachten. Of het nu gaat om de  ceremonie, diner, receptie, feestavond of een combinatie van hiervoor genoemde, voor ieder onderdeel van de dag hebben wij een passende ruimte tot jullie beschikking.

Kasteel Aldendriel beschikt over een eigen keuken, van waaruit de diverse gerechten geserveerd worden. Hierbij uiteraard rekening houdend met jullie specifieke wensen.

Onderstaande button opent een voorbeeldofferte op basis van 30 daggasten en 100 avondgasten. De dagindeling, tijden, culinaire invulling e.d. zijn altijd te wijzigen en dienen in deze offerte als voorbeeld. Elke offerte stellen wij persoonlijk met u samen.

Voorbeeldofferte

 

 

Deze prijslijst geeft een aantal voorbeelden weer betreffende buffetten, bittergarnituren, diners, dranken, e.d.. Uiteraard is elke andere invulling bespreekbaar en zijn de diverse items in de buffetten, diners, e.d. te wisselen en/of toe te voegen.

Prijslijst


Aanhef:
Ik wil meer informatie over: 


Gallery huwelijksfeesten