Huwelijksfeesten


Kasteel Aldendriel te Mill is het perfecte decor voor jullie huwelijksfeest. Graag laten wij jullie tijdens een persoonlijk gesprek zicht krijgen en de sfeer proeven die wij jullie kunnen bieden voor het vieren van jullie huwelijksfeest.

Waarom Kasteel Aldendriel bijzonder geschikt is voor een huwelijksfeest? Bij ons overheerst de romantiek van de vele kaarsen, haardvuur, de prachtige tuin en de omringende grachten. Of het nu gaat om de  ceremonie, diner, receptie, feestavond of een combinatie van hiervoor genoemde, voor ieder onderdeel van de dag hebben wij een passende ruimte tot jullie beschikking.

Kasteel Aldendriel beschikt over een eigen keuken, van waaruit de diverse gerechten geserveerd worden. Hierbij uiteraard rekening houdend met jullie specifieke wensen.


 
Onderstaande button opent een voorbeeldofferte op basis van 30 daggasten en 100 avondgasten. De dagindeling, tijden, culinaire invulling e.d. zijn altijd te wijzigen en dienen in deze offerte als voorbeeld. Elke offerte stellen wij persoonlijk met u samen.


Voorbeeld offerte

 

 

Deze prijslijst geeft een aantal voorbeelden weer betreffende buffetten, bittergarnituren, diners, dranken, e.d.. Uiteraard is elke andere invulling bespreekbaar en zijn de diverse items in de buffetten, diners, e.d. te wisselen en/of toe te voegen.

Prijslijst

Info ceremoniemeester

Bruidspaar Stijn en Taylor


Hoi Peter, naast dat we een geweldige dag hebben gehad wil ik je ook graag meegeven dat we echt heel veel complimenten hebben gekregen over de horeca. Wij vinden het super geregeld en heel gastvrij, maar altijd fijn dat de gasten dit ook zo hebben ervaren. Groeten, Stijn en Taylor.

Bruidspaar Bjorn en Jamie


We hebben een prachtige dag gehad en zijn zeer tevreden over alles!! We hebben veel positieve reacties gehad  wb de locatie en bediening. hartelijk dank hiervoor!

Bruidspaar Lyn en Rick


Wij hebben dubbel en dwars genoten, veel complimenten aan jullie locatie en personeel, echt super bedankt voor alles!

Trouwambtenaar Silvia


Inmiddels mag ik al vele jaren bij kasteel Aldendriel komen om huwelijken te voltrekken. Ik voel me altijd "thuis" en op mijn gemak bij jullie. Afgelopen zaterdag mocht ik naast babs ook daggast zijn bij een bruiloft die bij jullie gegeven werd. En daar wilde ik nog even wat over zeggen. Want wat is dat goed geregeld bij jullie. Wat een fijn personeel hebben jullie, keurig netjes, uitermate vriendelijk, met een vol dienblad rondlopen waardoor niet elke keer iets gehaald moet worden, goed zien wanneer iemand een (bijna) leeg glas heeft. Erg beleefd en met een lach op het gezicht werken. Echte toppers! Ook het eten was superverzorgd en lekker.  Het sfeertje was zo relaxt; erg mooi om mee te mogen maken. Ook hoe jullie meedenken en je best doen om alles tot in de puntjes te verzorgen. Kortom mijn complimenten voor het geheel; zo leuk om het eens volledig mee te maken.

Bruidspaar Monique en Patrick


We kijken terug op een perfecte droomdag met en dikke gouden randje. Het was onvergetelijk. Vele complimenten ontvangen over de goede organisatie, bediening en de ontspannen sfeer, zonder enige vorm van tijdsdruk of wat dan ook over de gehele dag gezien. Wij zijn ook erg tevreden over deze bijzondere dag!

Niels & Amy


We willen jullie graag ontzettend bedanken voor de fantastische dag. Het was alles wat we hoopte en meer. Heel veel complimenten voor jullie en het personeel. Echt een hele fijne club mensen die ons een erg fijn gevoel gaf. Nogmaals dank.

Bruidspaar Teske en Roy


Hoi Peter, Wij hebben absoluut een fantastische dag gehad! Alleen maar heel de dag genoten! Dank jullie wel (nogmaals) voor alle goede zorgen.

Bruidspaar Wieske en Ranil


In 1 woord fantastisch...Super locatie, vriendelijke en top personeel. We hebben onwijs genoten, het was een schitterende dag. Complimenten voor alle mensen daar, we hebben alleen maar leuke reacties gekregen op de locatie en de bediening/eten. Zeer aan te bevelen!

Bruidspaar Eli & Charona


Hierbij willen we jullie, maar ook zeker de obers, heel erg bedanken voor onze fantastische trouwdag. Wij hebben van alle momenten genoten en heel veel positieve reacties gekregen over de locatie, de service, de gastvrijheid en de drankjes. Dit is een dag om nooit meer te vergeten. Bedankt, Eli en Charona

Bruidspaar Chris & Charissa


Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen omtrent onze prachtige dag. Iedereen praat er nu nog over na, mede doordat alles zo goed verliep! De locatie heeft bij veel van onze familie en vrienden een hele positieve indruk achtergelaten.

Bruidspaar Gwendolyn en Charles


Aardig, professioneel en meedenkend personeel. Alles is mogelijk bij Peter en zijn vrouw. Bediening is top, niemand heeft met een leeg glas gezeten. Eten en hapjes waren ook erg goed. We hebben van onze gasten alleen maar positieve verhalen gehoord!

Bruidspaar Suzanne en Henri


We hebben het echt super gehad! Alles zo goed en netjes verzorgt! Niemand is iets tekort gekomen en de sfeer was top! Heel erg bedankt namens Henri en Mij!


Bedankt Peter! Wij hebben een geweldige dag gehad. Alles was super geregeld; lekker eten en iedereen vond het heel relaxed, gezellig en ongedwongen.

Bruidspaar Uphoff en Purser


Dank je wel voor de buitengewone goede verzorging van alle bruiloftsgasten. We hebben heel veel complimenten gekregen over de entourage, de sfeer, het personeel, het eten, enfin noem mar op! Jullie hebben ervoor gezorgd dat het een heel mooi feest is geworden. Het had niet beter gekund.

Bruidspaar Mazin & Marit


Hoi Peter, wij vonden het zeker geslaagd en hebben genoten van de hele dag. Aldendriel zullen we zeker aanraden aan anderen, iedereen was onder de indruk van de locatie en hoe goed alles geregeld was.

Bruidspaar Jolanda & Sander


Wij hebben een topdag gehad met onze bruiloft. Wij hebben de ceremonie, toost, fotoshoot, diner en feest bij Aldendriel gehouden. Lekker makkelijk, alles op een locatie. We zijn echt goed verzorgd, werden goed voorzien van drankjes en kregen her en der de nodige tips. Ook de communicatie in de maanden vooraf verliep soepel. Eigenlijk alles was bespreekbaar en te regelen. Peter denkt goed mee. Personeel is supervriendelijk. Locatie is supermooi. Kortom; aanrader! Bedankt Peter, Saskia en personeel!

Chika en Niek


Ontzettend bedankt voor een geweldige dag. Wij hebben een super bruiloft gehad en zijn erg onder de indruk van het kasteel en de goede service. Namens Chika en mijzelf en beide families ontzettend bedankt aan alle staf leden en jullie voor al het werk en het maken van een onvergetelijke dag voor iedereen.

Bruidspaar Anjelica & Danny


Wij hebben echt een super en geweldige dag gehad bij kasteel Aldendriel. De bediening was super, glas leeg en meteen weer een nieuwe. De locatie en verlichting waren echt heel erg sfeervol en het personeel is echt aardig en zorgt voor een leuke en goed geregelde dag. alles was tot in de puntjes verzorgt, hadden geen betere dag kunnen wensen. Heel erg bedankt.

Bruid Rosanne


We hebben uiteindelijk voor een andere locatie gekozen (dichterbij huis), maar hebben hele positieve ervaringen met het eerste contact, het bezoek aan-en het ontvangen van de offerte van Aldendriel. Deze locatie is zeker een overweging waard!

Bruidspaar Annemiek & Rob


Wij zijn Peter, Saskia en hun geweldige personeel ongelooflijk dankbaar voor onze prachtige trouwdag. Het was de warmste 27 mei ooit, maar er is ontzettend goed voor ons en onze gasten gezorgd. Iedereen heeft genoten die dag en niemand kwam iets te kort. En natuurlijk was het trouwen in jullie prachtige tuin een hele mooie belevenis een dag om nooit meer te vergeten.

Bruidspaar Ton & Angelica


Prachtige sfeervolle locatie en een prettige eigenaar. Ook het eten en de bediening is top! Geen minpunt kunnen bedenken. Wij hadden 27 augustus onze bruiloft bij kasteel Aldendriel.

Bruidspaar Robin & Marielle


Op vrijdag 8 september 2017 hebben wij onze bruiloft gevierd bij Kasteel Aldendriel in Mill. De dag zelf werd perfect verzorgd, maar ook het contact voorafgaand aan de dag en daarna, verliep prima. Bij Kasteel Aldendriel is alles mogelijk, niets is te gek. Op onze trouwdag heeft het bijna de hele dag geregend, maar dankzij de mooie, ruime veranda konden we toch lekker naar buiten. Van onze gasten krijgen we nu nog te horen wat voor mooie locatie we hadden uitgekozen. Vriendelijke, behulpzame mensen.

Bruidspaar Richard & Johanna


Beste Peter, het was een geweldige dag en alles hebben jullie goed verzorgd. Onze dank en complimenten!

Bruidspaar Eveline & Mark


Onze bruiloft op kasteel Aldendriel gevierd. Mooie locatie, prachtige ambiance. Dat wat wij wilden kon allemaal geregeld worden! Lekker gegeten en hardwerkende jongens voor de drank en spijs. Kortom, een dag om met veel genot en plezier op terug te kijken mede dankzij deze prachtige locatie.

Bruid Anet


Super ontvangen op deze accommodatie. Goede indruk gekregen wat er mogelijk is. Nu wachten op onze dag.

Bruidspaar Kelly & Mark


Beste Peter, nogmaals bedankt voor de super goede verzorging en service tijdens ons huwelijksfeest! Kregen veel complimenten van mensen over de locatie en service.

Bruidspaar Gwidon & Rosanne


Top dag gehad! Alles goed verzorgd en fijn meegedacht.

Bruidspaar Karina en Sjoerd


Was een topdag met een super goed feest in de avond!

Bruidspaar Petra & Rini


Super Peter! Jij, je vrouw en jullie personeel hebben het feest echt completer gemaakt! Bedankt voor alles.

Linda en bart


Het feest is zeker goed bevallen. Iedereen heeft het goed naar zijn zin gehad en alles was goed geregeld door jullie!  Kregen veel complimenten over de locatie.

Roy & Kim


Bedankt voor de geweldige dag! Jullie hadden het top geregeld! Lieve groetjes, Roy en Kim van Dijk.

Bruidspaar Eddy & Maartje


Wij zijn nog steeds aan het nagenieten van een fantastische mooie dag. En een zeer geslaagd trouwfeest!

Yvonne


We wilde via deze weg even laten weten dat we een geweldige avond hebben gehad, alles was zoals we gehoopt hadden. Top personeel, alles goed geregeld en natuurlijk de mooie locatie. Kregen van iedereen enorm leuke en positieve reactie over de mooie locatie en de gezelligheid die het uitstraalde.

Bruidspaar Marlinde en Wesley


Wij hebben een super dag gehad alles is perfect gelopen. Complimenten aan jullie en het team voor de goede zorgen, alles werd netjes en vlot aangeboden, niemand kwam iets te kort.

Bruidspaar Bas en Pienke


We kunnen zeker terug kijken op een geweldige dag. Nog hartelijk dank voor de erg goede verzorging die dag. Ook de reacties om ons heen waren positief, iedereen vond het een mooie en erg goed verzorgd! Nog bedankt en wellicht tot ziens!


Wij hebben enorm genoten van onze bruiloft. Alles ws perfect geregeld en we hebben heerlijk genoten van onze dag op Aldendriel. Ook onze gasten waren erg tevreden over de locatie, het eten en de bediening. Bedankt voor alle goed zorgen.

Bruidspaar Hannes & Inge


We hebben een super dag gehad, met dank aan het fijn en behulpzaam personeel.


  Aanhef:


  Ik wil meer informatie over:

  U moet akkoord gaan met de opslag en verwerking, zoals benoemd in onze privacy verklaring, van uw persoonlijke gegevens.   


  Gallery huwelijksfeesten

  Bezoek ook onze facebookpagina voor meer foto’s van recente bruidsparen op onze locatie.