Gala’s

Beste gala-organisatoren,

Hierbij willen wij jullie graag kennis laten maken met de vele mogelijkheden die wij op Kasteel Aldendriel kunnen bieden voor het houden van jullie galafeest.

Een goede organisatie van een galafeest is niet eenvoudig. Daarom willen wij jullie daarbij graag van dienst zijn. Door onze jarenlange ervaring weten wij maar al te goed hoe een galafeest echt kan slagen. Ons team van jonge enthousiaste mensen, veelal zelf student, verwelkomt jullie graag op onze locatie om er samen een fantastisch galafeest van te maken.
 
Voorbeeld gala-arrangement inclusief diner

 • Vanaf 18.00 uur zijn jullie van harte welkom in de Jonkerzaal of op de veranda/tuin voor een gezellig aperitief. We verwelkomen jullie met een heerlijke Kir Royale cocktail en de bar staat klaar voor een biertje, wijntje of andere drankjes die jullie graag willen. Voor de fotograaf hebben we een aparte ruimte gereserveerd, met een knapperend haardvuur als achtergrond.
 • Rond 19.30 uur begeleiden we jullie naar de Ridderzaal voor een voortreffelijk 3-gangen diner. Hierbij hebben jullie de keuze tussen een vis- of vleesgerecht. Uiteraard houden we rekening met vegetarische wensen, dieetrestricties en allergieën. Het menu bespreken we van tevoren met jullie. Flessen wijn worden op de tafels geplaatst zodat de glazen nooit leeg zullen zijn.
  De overige drankjes tijdens het diner worden aan tafel geserveerd.
 • Na het diner begint het galafeest in de Jonkerzaal. Uiteraard is de bar tijdens het feest geopend. Vanaf nu schenken we ook een selectie van diverse mixdranken, bijvoorbeeld rum, wodka, gin en Apfelkorn. We zorgen ervoor dat deze mixdranken ruimschoots voorradig zijn.
  Bij ons geldt: op is geen optie!

Voor een voorbeeldofferte zonder diner zie voorbeeld offerte ‘gala-arrangement exclusief diner’.


 Arrangementsprijs

Dit alles bieden wij aan voor een arrangementsprijs van €80,00 per persoon. Hierbij zijn de locatiekosten, schoonmaakkosten en BTW al inbegrepen. Natuurlijk staan we altijd open voor aanpassingen of extra’s in het arrangement. We zullen altijd in overleg een aangepaste offerte op maat voorstellen. Bovendien vragen we geen borg en is beveiliging niet nodig.


Datum

Indien gewenst kunnen jullie altijd vrijblijvend een optie nemen op een specifieke (beschikbare) datum.

Hotel

Overwegen jullie een overnachting? De meest gebruikte hotels in de buurt zijn:
• Fletcher hotel in Mill: 60 kamers, op loopafstand.
• Hotel van der Valk in Cuijk: 160 kamers, op 10 minuten met een bus.
• Hotel Asteria in Venray: 116 kamers, op 20 minuten met een bus.
• Hotel de Poort in Goch: 74 kamers op 25 minuten met een bus.

Transfer

In geval van een hotel niet op loopafstand is een transfer handig. Bijvoorbeeld om 17:45 uur van het hotel naar Kasteel Aldendriel en om 03:00 uur weer terug naar het hotel. Uiteraard kunnen jullie ook de busmaatschappij die de reis naar de locatie verzorgt, vragen of zij deze transfer kunnen regelen. Wij kunnen hiervoor Aleto/Froggy tours aanbevelen.

Discotheek

Een DJ met drive-in discotheek (of een live muziekband) dient door jullie zelf geregeld te worden. Als jullie wél een DJ hebben maar géén apparatuur, dan kan dit lokaal in Mill voor een zeer redelijke prijs worden verzorgd door Matthijs Heijs. Bereikbaar op 06 212 05 383 of via [email protected]

Fotograaf

We hebben een prachtige ruimte waar vaak de fotograaf staat voor het maken van de foto’s. In de lente- en zomermaanden kunnen jullie ook gebruik maken van onze schitterende tuin als decor. We kijken graag met jullie mee wat hiervoor het meest geschikt is.Uiteraard zijn jullie altijd welkom voor een kopje koffie of biertje en een rondleiding op onze locatie. Voor meer gedetailleerde informatie, het regelen van een bezichtiging of het ontvangen van een persoonlijke offerte, kunnen jullie altijd contact met ons opnemen.

E-mail: [email protected]
Telefoonnummer: 06 535 76 731

Deze prijslijst geeft een aantal voorbeelden weer betreffende buffetten, bittergarnituren, diners, dranken, e.d.. Uiteraard is elke andere invulling bespreekbaar en zijn de diverse items in de buffetten, diners, e.d. te wisselen en/of toe te voegen.

Prijslijst


Info Galacommissie

Dispuut Omnis Cervisia TSV Plato


Het was zeker een geslaagd gala, heb alleen maar positieve reacties gehad, heel erg bedankt hiervoor! Groetjes en wie weet tot een volgende keer!

Dispuut Chess


We krijgen nog steeds hele positieve reacties van iedereen. Het was een geslaagd gala en hebben ook naar andere disputen al erg positief over jullie en de locatie gesproken!

Dispuut Pallas Athena


Wij hebben het zeker heel erg leuk gehad afgelopen zaterdag en we houden er allemaal hele mooie herinneringen aan over. Bedankt voor de super goede service voor en tijdens het gala!

Studievereniging I.D.


Wij kijken terug op een zeer geslaagd gala! Alles was naar ons idee uitstekend geregeld, en je had geen moment overdreven met een veel personeel tijdens de avond. Heb geen seconden hoeven wachten bij de bar.

Dispuut FIORE


Iedereen heeft onwijs genoten het gala, was enorm geslaagd! Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij de rest.

EAGEE Utrecht


Wij vonden het een geslaagd gala! We hebben veel complimenten gehad over de locatie en het eten. Bedankt voor alle hulp en service

Dispuut OKTOPUS


Dank voor alles, ook voor Saskia en super team!

Dispuut OSTARIS


Hi Peter! Het was een topavond! Bedankt voor alles!

Rotterdamsch Studenten Gezelschap


Namens heel de commissie nogmaals heel erg bedankt! Iedereen heeft een top tijd gehad

AEGEE Enschede


Heej Peter, Ja het was fantastisch naar mijn mening! We hebben er een heerlijk feest van gemaakt! Hartstikke bedankt voor de goede zorgen!

Gala Seneca


Het gala was zeer geslaagd en iedereen was erg positief over jullie locatie!

Gala PANDA


Wij willen je graag hartelijk bedanken voor de leuke avond! Wij hebben het ontzettend leuk gehad en de rest van ons dispuut was ook erg enthousiast.

Dispuut VERDANDI


Het was zeker een enorm  geslaagd gala! Julie hebben het werkelijk fantastisch geregeld voor ons. groet en fijne kerstdagen

Dispuut Hercules


Namens het gehele dispuut willen wij jullie nog bedanken voor een fantastisch gala! Ontzettend bedankt voor een hele mooie avond!

Dispuut Cento Rotterdam


Hartelijk bedankt voor de geweldige avond! Zou je Saskia en het overige personeel ook nadrukkelijk willen bedanken namens ons, de avond was tot in de puntjes verzorgt en iedereen heeft enorm genoten.

Dispuut ADD NYX


Wij kijken zeker terug op een fantastisch gala! Ontzettend bedankt voor alle goede zorgen, we hebben genoten.

Dispuut Capoeira Utrecht


Heel erg bedankt voor de goede zorgen afgelopen vrijdag! Wij vonden het ook zeker een geslaagde avond. Wie weet tot de volgende keer.

Dispuut Lysias Amsterdam


Wij hebben erg genoten en willen jullie enorm bedanken voor de mooie avond en de goede zorgen! Ik heb alleen maar positieve reacties ontvangen. Nogmaals Dank!

Dispuutsgala ODDCN Haarlem


Heel erg bedankt voor alles. We hebben ontzettend genoten en vonden het zelf ook erg geslaagd! Het is echt een toplocatie en we zijn ontzettend goed geholpen, dus zullen we het zeker aanraden!


  Aanhef:


  Ik wil meer informatie over:

  U moet akkoord gaan met de opslag en verwerking, zoals benoemd in onze privacy verklaring, van uw persoonlijke gegevens.
  Gallery gala