Gala’s

Beste leden van de Galacommissie,

Hierbij willen wij jullie graag kennis laten maken de vele mogelijkheden die wij op Kasteel Aldendriel te Mill kunnen bieden voor het houden van jullie galafeest.
Een goede organisatie van een galafeest is niet eenvoudig. Daarom willen wij jullie daarbij graag van dienst zijn. Door onze jarenlange ervaring weten wij maar al te goed hoe een galafeest echt kan slagen.
Ons team van jonge enthousiaste mensen (veelal zelf student) verwelkomt jullie graag op onze locatie om er samen een fantastisch galafeest van te maken. 
Voorbeeld gala-arrangement

 • Aankomst vanaf bv. 18.00 uur met een aperitief in de Jonkerzaal of Veranda /Tuin. Kir Royale als welkomstcocktail en de bar is geopend voor de overige dranken. Voor de fotograaf hebben wij een aparte ruimte, waar een haardvuur brandt als achtergrond.
 • Om circa 19.30 uur gaat jullie gezelschap naar de Ridderzaal voor het diner. Hierbij serveren wij een 3-gangen diner, waarbij een keuze bij het hoofdgerecht uit vis of vlees. (uiteraard houden wij rekening met vegetarische wensen/dieeten en allergieen) Het menu wordt tevoren met jullie besproken. Flessen wijn worden op de tafels geplaatst zodat de glazen goed gevuld blijven, de overige dranken tijden het diner zullen wij uitserveren aan de tafels.
 • Na het diner vangt in de Jonkerzaal het galafeest aan. Hierbij wordt de aangrenzende Veranda (in de winter dicht en verwarmd) gebruikt als  rookruimte. Deze rookruimte staat dus direct (middels grote boerderijdeuren) in directe verbinding met de feestzaal. Tijdens het galafeest is de bar uiteraard geopend en vanaf nu schenken wij ook de diverse  mixdranken. In het standaard assortiment zit een rum, wodka, gin en apfelkorn. Wij zorgen dat de genoemde mixdranken zeer ruim voorradig zullen zijn. (op is geen optie!)


 Arrangementsprijs

Het bovengenoemde bieden wij aan voor een arrangementsprijs van € 72,50 p.p.
Dit bedrag is incl. locatiekosten, schoonmaakkosten en BTW.
Uiteraard is het arrangement altijd te wijzigen of uit te bereiden. In overleg zullen wij altijd een passende offerte op maat aanbieden.Verder hanteren wij geen borg en is beveiliging ook niet nodig.


Hotel

Voor een evt. overnachting werken wij samen met diverse hotels in de buurt.
Hierbij kunnen wij voor jullie zorgen voor de juiste bemiddeling, waarbij zeker een gunstige kamerprijs wordt verkregen. (denk aan circa € 45,00 p.p. incl. ontbijt)
Voor een uitgebreidere brochure, het maken van een afspraak voor een bezichtiging en/of het maken van een offerte op maat, kunnen jullie altijd contact met ons opnemen.
E-mail:[email protected]
Telefoonnummer: 0485-452129

Onderstaand twee voorbeeld offertes. Offerte A is met diner. Offerte B is zonder diner
Deze prijslijst geeft een aantal voorbeelden weer betreffende buffetten, bittergarnituren, diners, dranken, e.d.. Uiteraard is elke andere invulling bespreekbaar en zijn de diverse items in de buffetten, diners, e.d. te wisselen en/of toe te voegen.

Prijslijst


Info Galacommissie

Dispuut Omnis Cervisia TSV Plato


Het was zeker een geslaagd gala, heb alleen maar positieve reacties gehad, heel erg bedankt hiervoor! Groetjes en wie weet tot een volgende keer!

Dispuut Chess


We krijgen nog steeds hele positieve reacties van iedereen. Het was een geslaagd gala en hebben ook naar andere disputen al erg positief over jullie en de locatie gesproken!

Dispuut Pallas Athena


Wij hebben het zeker heel erg leuk gehad afgelopen zaterdag en we houden er allemaal hele mooie herinneringen aan over. Bedankt voor de super goede service voor en tijdens het gala!

Studievereniging I.D.


Wij kijken terug op een zeer geslaagd gala! Alles was naar ons idee uitstekend geregeld, en je had geen moment overdreven met een veel personeel tijdens de avond. Heb geen seconden hoeven wachten bij de bar.

Dispuut FIORE


Iedereen heeft onwijs genoten het gala, was enorm geslaagd! Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij de rest.

EAGEE Utrecht


Wij vonden het een geslaagd gala! We hebben veel complimenten gehad over de locatie en het eten. Bedankt voor alle hulp en service

Dispuut OKTOPUS


Dank voor alles, ook voor Saskia en super team!

Dispuut OSTARIS


Hi Peter! Het was een topavond! Bedankt voor alles!

Rotterdamsch Studenten Gezelschap


Namens heel de commissie nogmaals heel erg bedankt! Iedereen heeft een top tijd gehad

AEGEE Enschede


Heej Peter, Ja het was fantastisch naar mijn mening! We hebben er een heerlijk feest van gemaakt! Hartstikke bedankt voor de goede zorgen!

Gala Seneca


Het gala was zeer geslaagd en iedereen was erg positief over jullie locatie!

Gala PANDA


Wij willen je graag hartelijk bedanken voor de leuke avond! Wij hebben het ontzettend leuk gehad en de rest van ons dispuut was ook erg enthousiast.

Dispuut VERDANDI


Het was zeker een enorm  geslaagd gala! Julie hebben het werkelijk fantastisch geregeld voor ons. groet en fijne kerstdagen

Dispuut Hercules


Namens het gehele dispuut willen wij jullie nog bedanken voor een fantastisch gala! Ontzettend bedankt voor een hele mooie avond!

Dispuut Cento Rotterdam


Hartelijk bedankt voor de geweldige avond! Zou je Saskia en het overige personeel ook nadrukkelijk willen bedanken namens ons, de avond was tot in de puntjes verzorgt en iedereen heeft enorm genoten.

Dispuut ADD NYX


Wij kijken zeker terug op een fantastisch gala! Ontzettend bedankt voor alle goede zorgen, we hebben genoten.

Dispuut Capoeira Utrecht


Heel erg bedankt voor de goede zorgen afgelopen vrijdag! Wij vonden het ook zeker een geslaagde avond. Wie weet tot de volgende keer.

Dispuut Lysias Amsterdam


Wij hebben erg genoten en willen jullie enorm bedanken voor de mooie avond en de goede zorgen! Ik heb alleen maar positieve reacties ontvangen. Nogmaals Dank!

Dispuutsgala ODDCN Haarlem


Heel erg bedankt voor alles. We hebben ontzettend genoten en vonden het zelf ook erg geslaagd! Het is echt een toplocatie en we zijn ontzettend goed geholpen, dus zullen we het zeker aanraden!


  Aanhef:


  Ik wil meer informatie over:

  U moet akkoord gaan met de opslag en verwerking, zoals benoemd in onze privacy verklaring, van uw persoonlijke gegevens.
  Gallery gala