Personeelsfeesten


Kasteel Aldendriel Partyaccommodatie leent zich bij uitstek voor een personeelsfeest, barbecue of themafeest! Hierbij kunnen verschillende zalen worden gebruikt afhankelijk van de grootte van de groep en/of de verschillende onderdelen van het personeelsfeest of personeelsdag.

Denk bv. aan onze grote tuin en landerijen voor diverse activiteiten, borrel of een barbecue. De Jonkerzaal, Bakhuisje en Veranda zijn vaak in gebruik tijdens het maaltijdgedeelte. Aansluitend kan het feest losbarsten in de Ridderzaal waar een podium aanwezig is voor de muziekband of discotheek.

Uiteraard kunnen wij ook het gewenste entertainment, activiteiten, muziekband of discotheek voor u regelen.  In de voorbeeld offertes staan enkele voorbeelden genoemd van thema-feesten.

Onderstaand twee voorbeeld offertes.

Deze prijslijst geeft een aantal voorbeelden weer betreffende buffetten, bittergarnituren, diners, dranken, e.d.. Uiteraard is elke andere invulling bespreekbaar en zijn de diverse items in de buffetten, diners, e.d. te wisselen en/of toe te voegen.

Prijslijst

Personeelsfeest Mill Panel


‘Wij kunnen zeker terugkijken op een geslaagd feest. Er werd gister nog flink over nagepraat en ik heb van iedereen positieve reacties gekregen. Iedereen vond de activiteiten leuk en ook het eten was erg lekker! Ook tafelgoochelaar/mind reader Joe heeft veel indruk gemaakt bij iedereen, dus dat was zeker een positieve aanvulling op de dag.’

Kwekerij Vieverde BV


Het feest was geweldig; leuke sfeer, enthousiaste bediening, goed eten en een leuke band. Kortom zeer geslaagd!

Teamdag CGM Cuijk


Allereerst nog bedankt voor de goede zorgen van ons afdelingsuitje op 30 januari. Wij kijken hier met tevredenheid op terug. Jullie hebben het goed voor elkaar!


Aanhef:
Ik wil meer informatie over:


U moet akkoord gaan met de opslag en verwerking, zoals benoemd in onze privacy verklaring, van uw persoonlijke gegevens.
Gallery personeelsfeesten