Personeelsfeesten


Kasteel Aldendriel Partyaccommodatie leent zich bij uitstek voor een personeelsfeest, barbecue of themafeest! Hierbij kunnen verschillende zalen worden gebruikt afhankelijk van de grootte van de groep en/of de verschillende onderdelen van het personeelsfeest of personeelsdag.

Denk bv. aan onze grote tuin en landerijen voor diverse activiteiten, borrel of een barbecue. De Jonkerzaal, Bakhuisje en Veranda zijn vaak in gebruik tijdens het maaltijdgedeelte. Aansluitend kan het feest losbarsten in de Ridderzaal waar een podium aanwezig is voor de muziekband of discotheek.

Uiteraard kunnen wij ook het gewenste entertainment, activiteiten, muziekband of discotheek voor u regelen.  In de voorbeeld offertes staan enkele voorbeelden genoemd van thema-feesten.

Onderstaand twee voorbeeld offertes.

Deze prijslijst geeft een aantal voorbeelden weer betreffende buffetten, bittergarnituren, diners, dranken, e.d.. Uiteraard is elke andere invulling bespreekbaar en zijn de diverse items in de buffetten, diners, e.d. te wisselen en/of toe te voegen.

Prijslijst

Kerstfeest Lantech


Langs deze weg wil ik jou en je team bedanken en complimenteren voor het Lantech-kerstfeest afgelopen zaterdag. Super was het allemaal geregeld, leuke en vriendelijke bediening, de kerstboom die je voor ons neer hebt gezet, de entourage kortom alles was top. Je ziet ons over een x aantal jaren weer terug!

Kerstviering ViaSana


Wij kunnen zeker terug kijken op een geslaagde kerstviering. We hebben tot nu toe alleen maar positieve reacties gehad. Iedereen was tevreden en ze vonden het allemaal erg gezellig. Een fantastische locatie, heel goed verzorgd door jullie allemaal en het eten was ook helemaal top.

Personeelsfeest Mill Panel


‘Wij kunnen zeker terugkijken op een geslaagd feest. Er werd gister nog flink over nagepraat en ik heb van iedereen positieve reacties gekregen. Iedereen vond de activiteiten leuk en ook het eten was erg lekker! Ook tafelgoochelaar/mind reader Joe heeft veel indruk gemaakt bij iedereen, dus dat was zeker een positieve aanvulling op de dag.’

Kwekerij Vieverde BV


Het feest was geweldig; leuke sfeer, enthousiaste bediening, goed eten en een leuke band. Kortom zeer geslaagd!

Teamdag CGM Cuijk


Allereerst nog bedankt voor de goede zorgen van ons afdelingsuitje op 30 januari. Wij kijken hier met tevredenheid op terug. Jullie hebben het goed voor elkaar!

Scania regio Zuid-Oost


Feest was, zoals voorafgaande keren, weer geslaagd. Iedereen tevreden, ook het eten was een geslaagde wijziging.

Nabuurs Transport


Wij kijken terug op een geslaagde avond! Van onze leden hebben we alleen maar positieve geluiden ontvangen. Alles was goed verzorgd, onze dank daarvoor!


    Aanhef:


    Ik wil meer informatie over:

    U moet akkoord gaan met de opslag en verwerking, zoals benoemd in onze privacy verklaring, van uw persoonlijke gegevens.
    Gallery personeelsfeesten