Lustrum gala organiseren

Lustrum gala organiseren

Kasteel Aldendriel is een van de mooiste galalocaties in Nijmegen en omgeving. De Middeleeuwse locatie bevindt zich op zo’n 20km van Nijmegen in het dorpje Mill. Hier in het betoverende en rustige landschapspark en biedt een idyllische, middeleeuwse omgeving voor een onvergetelijk lustrumgala. Het spectaculaire kasteel biedt een grootse omgeving. De indrukwekkende binnenplaats geeft alles prijs.

U en uw lustrum galafeest kunnen genieten van exclusief gebruik van het kasteel voor een prachtig galafeest. Bovendien bieden de prachtige eigendommen op het glorieuze terrein alle gasten een unieke plek om tijdens de galafeest voor te blijven.

Waarom Kasteel Aldendriel bijzonder geschikt is als locatie voor het lustrum galafeest?
Bij ons overheerst de Middeleeuwse tijd van de vele kaarsen, haardvuur, de prachtige tuin en de omringende grachten. Kasteel Aldendriel is de ideale galalocatie niet ver van Nijmegen.
Voor jullie volledige invulling hebben wij een passende ruimte tot jullie beschikking.

Kasteel Aldendriel beschikt over een eigen keuken, van waaruit de diverse gerechten geserveerd worden. Hierbij uiteraard rekening houdend met jullie specifieke wensen. Wij als de galalocatie in de omgeving van Nijmegen wensen jullie veel succes met de voorbereidingen van jullie galafeest.

Natuurlijk ontvangen wij jullie graag vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek.