Gala's

 

Beste leden van de galacommissie,

Hierbij willen wij jullie graag kennis laten maken de vele mogelijkheden die wij op Kasteel Aldendriel te Mill kunnen bieden voor het houden van een galafeest.
Een goede organisatie van een galafeest is niet eenvoudig. Daarom willen wij jullie daarbij graag van dienst zijn. Door onze jarenlange ervaring weten wij maar al te goed hoe een galafeest echt kan slagen.
Ons team van jonge enthousiaste mensen (veelal zelf student) verwelkomt jullie graag op onze locatie om er samen een fantastisch galafeest van te maken.

Voorbeeld gala-arrangement

  • Aankomst vanaf bv. 18.00 uur en aperitief in de Jonkerzaal of Veranda /Tuin. (afhankelijk van het weer) Kir Royale als welkomstcocktail en de bar is geopend voor de overige dranken. Voor de fotograaf hebben wij een aparte ruimte, waar een gezellig haardvuur brandt. Deze fotoruimte kan uiteraard ook vanaf het galafeest weer gebruikt worden.
  • Om circa 19.00 uur gaat het gezelschap naar de Ridderzaal voor het diner. Hierbij serveren wij bv. een 3-gangen diner, waarbij een keuze bij het hoofdgerecht uit vis of vlees. (uiteraard houden wij rekening met vegetarische gasten en/of diverse dieeten) Het menu wordt tevoren met jullie galacommissie besproken. Flessen wijn worden op de tafels geplaatst zodat de glazen goed gevuld blijven, de overige dranken tijden het diner zullen wij uitserveren aan de tafels.
  • Na het diner vangt in de Jonkerzaal het galafeest aan. Hierbij wordt de aangrenzende Veranda (in de winter dicht en verwarmd) gebruikt als  rookruimte. Deze rookruimte staat dus direct (middels grote boerderijdeuren) in open verbinding met de feestzaal. Tijdens het galafeest is de bar uiteraard geopend en vanaf nu schenken wij ook de diverse  mixdranken. In het standaard assortiment zit een rum, wodka, gin en apfelkorn. Wij zorgen dat de genoemde mixdranken zeer ruim voorradig zullen zijn. (op kan niet!)

Arrangementsprijs
Het bovengenoemde bieden wij aan voor een arrangementsprijs van € 70,00 p.p.
Dit bedrag is incl. locatiekosten, schoonmaakosten en BTW.
Verder hanteren wij geen borg en is beveiliging ook niet nodig.

Hotel
Voor een evt. overnachting werken wij samen met diverse hotels in de buurt. (loopafstand)
Hierbij kunnen wij voor jullie zorgen voor de juiste bemiddeling, waarbij zeker een gunstige kamerprijs wordt verkregen. (denk aan circa € 45,00 p.p. incl. ontbijt)

Voor een uitgebreidere brochure, het maken van een afspraak voor een bezichtiging en/of het maken van een offerte op maat, kunnen jullie altijd contact met ons opnemen.

E-mail: info@kasteel-aldendriel.nl
Telefoonnummer: 0485-452129

© 2014 Kasteel Aldendriel | Ontwerp Jeroen Franken | Realisatie website Lai Media