Trouwlocatie oudste stad van Nederland en omgeving

Kasteel Aldendriel is een van de mooiste trouwlocaties in de oudste stad van Nederland (Nijmegen) en omgeving. De Middeleeuwse locatie bevindt zich op zo’n 20 kilometer van Nijmegen in het dorpje Mill. Hier in het betoverende en rustige landschapspark biedt het een idyllische, middeleeuwse omgeving voor een onvergetelijke huwelijksdag. Het spectaculaire kasteel biedt een grootse omgeving. De indrukwekkende binnenplaats geeft alles prijs.

U en uw huwelijksfeest kunnen genieten van exclusief gebruik van het kasteel voor een prachtige en privé bruiloft. Bovendien bieden de prachtige eigendommen op het glorieuze terrein het bruidspaar en alle gasten een prachtige plek om tijdens de bruiloft voor te blijven.

Waarom Kasteel Aldendriel bijzonder geschikt is als trouwlocatie in Nijmegen en omgeving voor een huwelijksfeest?
Bij ons overheerst de romantiek van de vele kaarsen, haardvuur, de prachtige tuin en de omringende grachten. Kasteel Aldendriel is de ideale trouwlocatie niet ver van Nijmegen.
Of het nu gaat om ceremonie, diner, receptie, feestavond of een combinatie van hiervoor genoemde, voor ieder onderdeel van de dag hebben wij een passende ruimte tot jullie beschikking.

Kasteel Aldendriel beschikt over een eigen keuken, van waaruit de diverse gerechten geserveerd worden. Hierbij uiteraard rekening houdend met jullie specifieke wensen. Wij als de trouwlocatie in de omgeving van Nijmegen wensen jullie veel succes met de voorbereidingen van jullie huwelijksdag.