Romantische trouwlocatie in Brabant

Kasteel Aldendriel is een van de romantische trouwlocaties van Brabant. De Middeleeuwse locatie bevindt zich in het betoverende en rustige landschapspark en biedt een idyllische, middeleeuwse omgeving voor een onvergetelijke huwelijksdag. Het spectaculaire kasteel biedt een grootse omgeving en de indrukwekkende binnenplaats geeft alles prijs.

Het kasteel biedt plaats aan een gezelschap van maximaal 350 personen. Dit wordt onderverdeeld in de diverse indrukwekkende zalen.

U en uw huwelijksfeest kunnen genieten van exclusief gebruik van het kasteel voor een prachtige en privé bruiloft.

Bovendien bieden de prachtige eigendommen op het glorieuze terrein het bruidspaar en alle gasten een prachtige plek om tijdens de bruiloft voor te blijven.

Waarom Kasteel Aldendriel bijzonder geschikt is als romantische trouwlocatie voor een huwelijksfeest?

Bij ons overheerst de romantiek van de vele kaarsen, haardvuur, de prachtige tuin en de omringende grachten. Kasteel Aldendriel is de ideale trouwlocatie Brabant. Of het nu gaat om de  ceremonie, diner, receptie, feestavond of een combinatie van hiervoor genoemde, voor ieder onderdeel van de dag hebben wij een passende ruimte tot jullie beschikking.

Kasteel Aldendriel beschikt over een eigen keuken, van waaruit de diverse gerechten geserveerd worden. Hierbij uiteraard rekening houdend met jullie specifieke wensen. Wij als de romantische trouwlocatie in Brabant wensen jullie veel succes met de voorbereidingen van jullie huwelijksdag.