Uw perfecte trouwlocatie in Brabant

Kasteel Aldendriel te Mill is de perfecte trouwlocatie Brabant voor jullie huwelijksfeest. Graag laten wij jullie tijdens een persoonlijk gesprek zicht krijgen en de sfeer proeven die wij jullie kunnen bieden voor het vieren van jullie huwelijksfeest.

Waarom Kasteel Aldendriel bijzonder geschikt is als trouwlocatie Brabant voor een huwelijksfeest? Bij ons overheerst de romantiek van de vele kaarsen, haardvuur, de prachtige tuin en de omringende grachten. Kasteel Aldendriel is de ideale trouwlocatie (link huwelijksfeestenpagina) Brabant. Of het nu gaat om de  ceremonie, diner, receptie, feestavond of een combinatie van hiervoor genoemde, voor ieder onderdeel van de dag hebben wij een passende ruimte tot jullie beschikking.

Kasteel Aldendriel beschikt over een eigen keuken, van waaruit de diverse gerechten geserveerd worden. Hierbij uiteraard rekening houdend met jullie specifieke wensen. Wij van trouwlocatie Brabant wensen jullie veel succes met de voorbereidingen van jullie huwelijksdag.