Kosten bruiloft

De totale kosten van jouw bruiloft kunnen natuurlijk gigantisch verschillen van die van je beste vriendin. Ieder koppel heeft een ander budget en de een heeft wat meer te besteden dan de ander. Wij hebben vanuit diverse bronnen informatie verzameld om een totaal plaatje weer te geven voor jullie kostenplaatje.

Gemiddelde kosten van een bruiloft
Het eerste wat je doet als je begint met plannen is natuurlijk het budget van je bruiloft bepalen. Gemiddeld geven bruidsparen €15.000 uit aan hun bruiloft. Natuurlijk hoef jij je hier helemaal niet aan te houden. Met een kleiner budget kun je net zo’n mooie dag creëren en bijvoorbeeld lekker veel zelf doen. Misschien heb je juist wel het dubbele te besteden!

Trouwlocatie met veel mogelijkheden
Of het nu gaat om de ceremonie, diner, receptie, feestavond of een combinatie van hiervoor genoemde, voor ieder onderdeel van de dag hebben wij een passende ruimte tot jullie beschikking.
Kasteel Aldendriel beschikt over een eigen keuken, van waaruit de diverse gerechten geserveerd worden. Hierbij uiteraard rekening houdend met jullie specifieke wensen.
Wij als de trouwlocatie in de omgeving van Nijmegen wensen jullie veel succes met de voorbereidingen van jullie huwelijksdag.
Natuurlijk ontvangen wij jullie graag voor een kennismakingsgesprek.