Kasteel Maurick uw trouwlocatie? Of niet?

Kasteel Maurick uw trouwlocatie? Of niet?
Kasteel Aldendriel is een van de mooiste trouwlocaties in Brabant. De Middeleeuwse locatie bevindt zich op zo’n 20 kilometer van Nijmegen in het dorpje Mill.
Waarom komt uw niet vrijblijvend een keer kennismaken en de locatie bekijken? De keuze is geheel aan u.

Kasteel Aldendriel beschikt over een eigen keuken, van waaruit de diverse gerechten geserveerd worden. Hierbij uiteraard rekening houdend met jullie specifieke bourgondische wensen.
U en uw huwelijksfeest kunnen genieten van exclusief gebruik van het kasteel voor een prachtige en privé bruiloft. Bovendien bieden de prachtige eigendommen op het glorieuze terrein het bruidspaar en alle gasten een prachtige plek om tijdens de bruiloft voor te blijven.

Waarom Kasteel Aldendriel bijzonder geschikt is als trouwlocatie in Brabant voor een huwelijksfeest?
Bij ons overheerst de romantiek van de vele kaarsen, haardvuur, de prachtige tuin en de omringende grachten. Kasteel Aldendriel is uw ideale trouwlocatie. Plan vandaag nog uw vrijblijvende kennismaking.

Of het nu gaat om ceremonie, diner, receptie, feestavond of een combinatie van hiervoor genoemde, voor ieder onderdeel van de dag hebben wij een passende ruimte tot jullie beschikking.
Wij als de mogelijke vervanging voor Kasteel Maurick als trouwlocatie wensen jullie veel succes met de voorbereidingen van jullie huwelijksdag.