Galafeest groep 8

Galafeest groep 8

Kasteel Aldendriel is een van de mooiste galalocaties in Nijmegen en omgeving. De Middeleeuwse locatie bevindt zich op zo’n 20km van Nijmegen in het dorpje Mill. Hier in het betoverende en rustige landschapspark en biedt een idyllische, middeleeuwse omgeving voor een onvergetelijk galafeest voor groep 8. Het spectaculaire kasteel biedt een grootse omgeving. De indrukwekkende binnenplaats geeft alles prijs.

Waarom Kasteel Aldendriel bijzonder geschikt is als galafeest voor groep 8?
U en feestgangers kunnen genieten van exclusief gebruik van het kasteel voor een prachtig galafeest. Bovendien bieden de exclusieve  eigendommen op het glorieuze terrein alle gasten een prachtige plek om tijdens het galafeest te verblijven.
Bij ons overheerst de Middeleeuwse tijd van de vele kaarsen, haardvuur, de prachtige tuin en de omringende grachten. Kasteel Aldendriel is de ideale galalocatie niet ver van Nijmegen.

Galafeest voor groep 8 met veel mogelijkheden
Voor ieder onderdeel van de avond hebben wij een passende ruimte en invulling voor jullie. Met onze jarenlange ervaring weten wij wat het is om een galafeest in goede banen te leiden.
Kasteel Aldendriel beschikt over een eigen keuken, van waaruit de diverse gerechten geserveerd kunnen worden. Hierbij uiteraard rekening houdend met jullie specifieke wensen.

Wij als de galalocatie in Brabant wensen jullie veel succes met de voorbereidingen van jullie galafeest.
Natuurlijk ontvangen wij jullie graag voor een kennismakingsgesprek.