Droomlocatie om te trouwen in Brabant

Droomlocatie om te trouwen in Brabant
Kasteel Aldendriel is een droom trouwlocatie in Noordoost Brabant. De Middeleeuwse locatie bevindt zich op zo’n 20km van Nijmegen in het dorpje Mill. Hier in het betoverende en rustige landschapspark en biedt een idyllische, middeleeuwse omgeving voor een onvergetelijke huwelijksdag. Het spectaculaire kasteel biedt een grootse omgeving. De indrukwekkende binnenplaats geeft alles prijs.

Waarom Kasteel Aldendriel bijzonder geschikt is als droomlocatie om buiten te trouwen?
U en de gasten bij uw huwelijksfeest kunnen genieten van exclusief gebruik van het kasteel voor een prachtige privé-bruiloft. Bovendien bieden de prachtige eigendommen op het glorieuze terrein het bruidspaar en alle gasten een prachtige plek om tijdens de bruiloft te verblijven. Bij ons overheerst de romantiek van de vele kaarsen, haardvuur, de prachtige tuin en de omringende grachten. Kasteel Aldendriel is de ideale trouwlocatie niet ver van Nijmegen.

Droom trouwlocatie met veel mogelijkheden
Of het nu gaat om de ceremonie, diner, receptie, feestavond of een combinatie van hiervoor genoemde, voor ieder onderdeel van de dag hebben wij een passende ruimte tot jullie beschikking.
Kasteel Aldendriel beschikt over een eigen keuken, van waaruit de diverse gerechten geserveerd worden. Hierbij uiteraard rekening houdend met jullie specifieke wensen.
Wij als de trouwlocatie in de omgeving van Nijmegen wensen jullie veel succes met de voorbereidingen van jullie huwelijksdag.
Natuurlijk ontvangen wij jullie graag voor een kennismakingsgesprek op onze droom trouwlocatie.