Trouwlocatie Den Bosch en omgeving

Trouwlocatie Den Bosch en omgeving

Kasteel Aldendriel is een van de mooiste trouwlocaties in de omgeving tussen Den Bosch en Nijmegen. De Middeleeuwse locatie bevindt zich op zo’n 30km van Den Bosch en 20km van Nijmegen in het dorpje Mill.

Hier in het betoverende en rustige landschapspark biedt een idyllische, middeleeuwse omgeving voor een onvergetelijke huwelijksdag. Het spectaculaire kasteel biedt een grootse omgeving. De indrukwekkende binnenplaats geeft alles prijs.

U en uw huwelijksfeest kunnen genieten van exclusief gebruik van het kasteel voor een prachtige, privé-bruiloft. Bovendien bieden de prachtige eigendommen op het glorieuze terrein het bruidspaar en alle gasten een prachtige plek om tijdens de bruiloft voor te blijven.

Waarom Kasteel Aldendriel bijzonder geschikt is als trouwlocatie in de omgeving van Den Bosch voor een huwelijksfeest?
Bij ons overheerst de romantiek van de vele kaarsen, haardvuur, de prachtige tuin en de omringende grachten. Kasteel Aldendriel is de ideale trouwlocatie niet ver van Den Bosch.
Of het nu gaat om de ceremonie, diner, receptie, feestavond of een combinatie van hiervoor genoemde, voor ieder onderdeel van de dag hebben wij een passende ruimte tot jullie beschikking.

Kasteel Aldendriel beschikt over een eigen keuken, van waaruit de diverse gerechten geserveerd worden. Hierbij uiteraard rekening houdend met jullie specifieke wensen. Wij als de trouwlocatie in de omgeving van Den Bosch wensen jullie veel succes met de voorbereidingen van jullie huwelijksdag.

Neem eens vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.