Galaplekken voor studenten

Galaplekken voor studenten

Ontdek Kasteel Aldendriel! Een unieke locatie met een Middeleeuwse ambiance, perfect voor een onvergetelijk gala. Voel de magie zodra je de poorten passeert en langs de slotgracht wandelt.

Begin met een verfrissend drankje op de veranda, aangrenzend aan de kasteeltuin. Deze tuin, genesteld in het Brabantse landschap, is een natuurlijke oase en een ideale setting om je feest te starten of af te sluiten.

Studenten Galalocatie

Beleef een exclusief gala in Kasteel Aldendriel. Geniet van de privacy en elegantie van deze locatie voor een onvergetelijk privé-evenement. De unieke kenmerken van het uitgestrekte terrein bieden alle gasten een betoverende ervaring.

Het kasteel, daterend uit circa 1500, is vooral indrukwekkend in de Ridderzaal. Deze zaal biedt een authentieke Middeleeuwse sfeer, compleet met open haarden, originele elementen en rustieke balken.

Een gala in Kasteel Aldendriel is een herinnering voor het leven. Overnachtingsmogelijkheden zijn nabij en bespreekbaar.

Bij onze ontspannen studentengalalocatie staan uw wensen centraal. Kom gerust langs voor een vrijblijvende kennismaking.