Mooie trouwlocatie Brabant

Mooie trouwlocatie Brabant

Kasteel Aldendriel is een van de mooiste trouwlocaties in Nijmegen en omgeving, nog net in Brabant. De Middeleeuwse locatie bevindt zich op zo’n 20km van Nijmegen, Gelderland in het dorpje Mill. Hier in het betoverende en rustige landschapspark biedt een idyllische, middeleeuwse omgeving voor een onvergetelijke huwelijksdag.
Het spectaculaire kasteel biedt een grootse omgeving. De indrukwekkende binnenplaats geeft alles prijs.

Waarom Kasteel Aldendriel bijzonder geschikt is als mooie trouwlocatie in Brabant voor een huwelijksfeest?
U en uw huwelijksfeest kunnen genieten van exclusief gebruik van het kasteel voor een prachtige privé-bruiloft. Bovendien bieden de prachtige eigendommen op het glorieuze terrein het bruidspaar en alle gasten een prachtige plek om tijdens de bruiloft voor te blijven.
Bij ons overheerst de romantiek van de vele kaarsen, haardvuur, de prachtige tuin en de omringende grachten. Kasteel Aldendriel is de ideale trouwlocatie niet ver van Eindhoven – Nijmegen.

Trouwlocatie met veel mogelijkheden
Of het nu gaat om de ceremonie, diner, receptie, feestavond of een combinatie van hiervoor genoemde, voor ieder onderdeel van de dag hebben wij een passende ruimte tot jullie beschikking.
Kasteel Aldendriel beschikt over een eigen keuken, van waaruit de diverse gerechten geserveerd worden. Hierbij uiteraard rekening houdend met jullie specifieke wensen.

Wij als de trouwlocatie in de omgeving van Nijmegen, Gelderland, maar in Brabant (Mill), wensen jullie veel succes met de voorbereidingen van jullie huwelijksdag.
Natuurlijk ontvangen wij jullie graag voor een kennismakingsgesprek.