Gala kasteel Heeze

Gala kasteel Heeze

Waarom een gala houden in kasteel Heeze terwijl Kasteel Aldendriel éen van de mooiste galalocaties in Nijmegen en omgeving is.
De Middeleeuwse locatie bevindt zich op zo’n 20km van Nijmegen en 45km van Eindhoven, in het dorpje Mill. Hier in het betoverende en rustige landschapspark en biedt een idyllische, middeleeuwse omgeving voor een onvergetelijk galafeest. Het spectaculaire kasteel biedt een grootse omgeving. De indrukwekkende binnenplaats geeft alles prijs.

Waarom Kasteel Aldendriel bijzonder geschikt is als locatie voor een galafeest?
U en uw galafeest kunnen genieten van exclusief gebruik van het kasteel voor een prachtig galafeest. Bovendien bieden de prachtige eigendommen op het glorieuze terrein alle gasten een prachtige plek om tijdens de bruiloft voor te blijven.
Bij ons overheerst de Middeleeuwse tijd van de vele kaarsen, haardvuur, de prachtige tuin en de omringende grachten. Kasteel Aldendriel is de ideale galalocatie niet ver van Nijmegen.

Galafeest met veel mogelijkheden
Voor ieder onderdeel van de avond hebben wij een passende ruimte en invulling voor jullie. Met onze tomeloze ervaring weten wij wat het is om een galafeest in goede banen te leiden.
Kasteel Aldendriel beschikt over een eigen keuken, van waaruit de diverse gerechten geserveerd kunnen worden. Hierbij uiteraard rekening houdend met jullie specifieke wensen.

Wij als de galalocatie in Brabant wensen jullie veel succes met de voorbereidingen van jullie galafeest.
Natuurlijk ontvangen wij jullie graag uit voor een kennismakingsgesprek.