Zakelijke evenementen

 

Bent u op zoek naar een schitterende en zéér rustieke ambiance, waarbij het nuttige en het aangename zeer dicht bij elkaar liggen, dan is Kasteel Aldendriel hét juiste adres. Uniek is dat uw gezelschap exclusief gedurende de dag/avond deze ruimten in gebruik heeft. U kunt bij ons terecht voor al uw vergaderingen, workshops, seminars, lezingen, personeelsfeesten, enz.

Kasteel Aldendriel is gunstig gelegen. Het ligt slechts op 5 km. afstand van de A73. (Nijmegen-Venlo). Hoewel het kasteel goed bereikbaar is, ligt het in een prachtige natuurlijke omgeving. Daar waar de rustieke sfeer overheerst.

Kasteel Aldendriel beschikt over een eigen keuken, van waaruit wij diverse culinaire mogelijkheden bieden. Wij hebben voor uw vergaderdag/ bedrijfsevent speciale arrangementen samengesteld. Voor deze en alle andere culinaire mogelijkheden, zoals diners, buffetten, bittergarnituren, enz. verwijzen wij naar onze algemene brochure.

Wij kunnen voor u diverse zaalopstellingen plaatsen (theater, carre, U-vorm, cabaret). Hieronder vindt u een overzicht van de afmetingen van de verschillende ruimten.

 

 

© 2014 Kasteel Aldendriel | Ontwerp Jeroen Franken | Realisatie website Lai Media