Gelegenheden

Kasteel Aldendriel is een middeleeuws Kasteel daterend uit 1477. Sinds 1990 worden diverse ruimten in het koetshuis gebruikt voor party’s, huwelijksfeesten, personeelsfeesten, vergaderingen, seminars enz.

Huwelijksfeesten

Kasteel Aldendriel te Mill is het perfecte decor voor uw huwelijksfeest. Hieronder vindt u wat algemene informatie. Graag laten wij u tijdens een persoonlijk gesprek zicht krijgen en de sfeer proeven die wij u kunnen bieden voor het vieren van uw huwelijksfeest.

Lees meer: Huwelijksfeesten

Zakelijke evenementen

Bent u op zoek naar een schitterende en zéér rustieke ambiance, waarbij het nuttige en het aangename zeer dicht bij elkaar liggen, dan is Kasteel Aldendriel hét juiste adres. Uniek is dat uw gezelschap exclusief gedurende de dag/avond deze ruimten in gebruik heeft.

Lees meer: Zakelijke evenementen

Gala

Wilt u eens een keer een galafeest in een daarvoor bestemde accommodatie vieren? Dan is Kasteel Aldendriel daar een juiste locatie voor. Wij weten hoe er op een studentengala gefeest moet worden! Voor het organiseren van uw galafeest hoeft u niet meer verder te zoeken. Wij willen u graag helpen bij de voorbereidingen.

Lees meer: Gala

Diverse feesten

Studentengala, jubilea, reünie, high tea of een ander voortreffelijk feest of evenement? Op Kasteel Aldendriel hanteren wij geen strenge lijnen, maar bij ons is ieder feest anders! Uw eigen invulling van uw droomfeest kan bij ons gerealiseerd worden.

Lees meer: Diverse feesten

Personeelsfeesten

Op het gebied van personeelsfeesten kunnen wij u op onze middeleeuwse entourage vele mogelijkheden bieden. Wij maken u het graag gemakkelijk voor het organiseren van uw personeelsfeest, evenement of bedrijfsparty. Hierbij heeft u exclusief de beschikking over de locatie vanaf 50 tot circa 350 pers.

Lees meer: Personeelsfeesten

© 2014 Kasteel Aldendriel | Ontwerp Jeroen Franken | Realisatie website Lai Media